Solros-1-ny
Solros-2-ny
Solros-3-ny
Solros-4-ny
Solros-5-ny
Solros-6-ny
Solros-1
previous arrow
next arrow

Solrosgården

I ett fantastiskt läge centralt i Kumla ligger Solrosgården. Huset har byggts i hörnet Köpmangatan/ Kyrkogatan med en vacker grönskande innergård i väster. De ljusa välplanerade lägenheterna fördelas på fyra våningar samt på sex våningar i punkthuset. Samtliga med möblerbar balkong eller uteplats. Inflyttning startade i mars 2021.

Huset rymmer 53 lägenheter samt två gästlägenheter som vänner och närstående kan hyra vid besök. Lägenheterna håller hög standard med genomtänkt planlösning som är anpassad utifrån äldre personers behov. Som boende har man också tillgång till de

gemensamma ytorna – matsalen, gymmet, biblioteket, boulebanan samt den sköna innergården. På Solrosgården kommer det finnas husmödrar som stöd – de ansvarar för den gemensamma lunchen och bidrar till samvaro och aktiviteter. 

Nära till allt

Torget med handel och mysiga caféer ligger bara ett stenkast bort, och en liten promenad tar dig till Kumla Sjöpark. På Solrosgården kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har nära till affärer och stadens utbud av aktiviteter.

Grön innergård

Den grönskande innergården ligger i västerläge och rymmer sköna sittplatser i både skugga och sol. 

Gemensamma ytor

De gemensamma ytorna är en viktig del av boendet. Här kan man umgås, läsa bok eller handarbeta.

Fakta Solrosgården

Här finns fakta om gården samt ritningar på några av lägenheterna.
Se fakta och ritningar >

Välkommen till Solrosgården

Annelie Frisk Andersson
Husmor
073-693 14 90
Lena Ivarsson
Husmor
073-693 14 90